F.A.Q


Soalan Lazim"UBAT STROKE NI SESUAI UNTUK SEMUA JENIS STROKE KE?"Ya, betul! Ubat stroke ni sesuai untuk semua jenis stroke, tak kisahlah samada stroke berat, ringan, seluruh badan, separuh badan, mata, muka, haba, iskemia ataupun stroke berdarah. In syaa Allah semuanya sesuai. "IANYA SESUAI DIPAKAI OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR & JANTINA KE?"Ubat stroke ni sesuai diguna oleh semua lapisan masyarakat, tak kiralah orang muda ataupun dah tua. Lelaki dan wanita semuanya boleh pakai. "BERAPA KALI SEHARI KENA SAPU UBAT STROKE FRIMAX3 NI?"Untuk hasil yang EFEKTIF dan BERPANJANGAN bagi masalah stroke, pakai ubat stroke ini 2 KALI SEHARI iaitu pada WAKTU PAGI LEPAS MANDI dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR secara KONSISTEN sekurang-kurangnya selama 3 BULAN. 

Ini kerana, penggunaan berterusan selama 3 bulan akan kekal kesannya kerana hormon badan dan antibodi badan telah sedia aktif, telah selesai pembuangan pembuangan toksik badan dan sel yang rosak telah diganti. In syaa Allah."ADA KENA PANTANG TAK PAKAI UBAT STROKE NI?"Untuk pengetahuan anda, ubat stroke F3 ni tak ada pantang larangnya. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita, dari semua peringkat umur dari kecil sehinggalah orang yang berumur. Juga, boleh makan minum macam biasa saja. Cuma, perbanyakkanlah minum air mineral semasa memakai ubat stoke ini sekurang-kurangnya 3-4 liter sehari untuk mengurangkan kesan dari tindakbalas positif. Tindakbalas positif bergantung kepada keadaan badan dan kesihatan seseorang. "LAMA MANA STROKE AYAH/IBU AKAN BERUBAH LEPAS PAKAI UBAT STROKE F3 NI?Kesan penggunaan ubat stroke ini BERBEZA mengikut INDIVIDU. Di antara faktor-faktor yang memainkan peranan mempercepat atau memperlahankan proses perubahan kesihatan ini ialah: 


Ini bermaksud, sekiranya ayah anda sudah berumur, kesan penggunaan ubat stroke ini akan berbeza dengan orang yang masih muda. 

Jadi sebenarnya, tidak ada jangka masa yang spesifik bila ayah/ibu anda akan berubah bila pakai ubat stroke ini. Semuanya bergantung kepada taraf kesihatan, keadaan badan dan faktor-faktor di atas. Yang paling penting, pakailah ubat stroke ini mengikut garis panduan yang telah diberikan. "MACAM MANA SAYA NAK TAHU KEADAAN STROKE AYAH/IBU SAYA SEMAKIN TERKAWAL?"Sekiranya BADAN ayah/ibu anda yang kena stroke itu SEMAKIN SAKIT, atau ada kesan-kesan lain seperti pening, berpeluh, kerap buang air kecil/besar dan sebagainya, itu tandanya badan ayah/ibu anda sedang mengalami PROSES PERUBAHAN. Jadi, usah PANIK, teruskan memakai ubat stroke macam biasa. Di peringkat ini, sangat penting untuk ayah/ibu anda MINUM AIR MINERAL sekurang-kurangnya 3-4 LITER SEHARI. Ini kerana badan akan banyak kehilangan air disebabkan penyingkiran sisa toksik melalui peluh, air kecil/besar dan sebagainya.